Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Kim Lý
dc.date.accessioned2023-12-27T02:10:08Z-
dc.date.available2023-12-27T02:10:08Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354891en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65531-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mội - 2022 - no.03 - tr.54-62 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mộien
dc.titleKhảo sát khả năng ức chế của cao chiết ethanol hạt xay nhung trên một số chủng vi khuẩn gây bệnh = Antibacterial activity of dialium cochinchinensis pierre ethanol extracten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S032022054.pdf
  • Size : 646,49 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.