Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65516
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Chi Uyên
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Thúy Vân
dc.date.accessioned2023-12-27T02:10:03Z-
dc.date.available2023-12-27T02:10:03Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351177en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65516-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2022 - no.11.2 - tr.132-135 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleTổng hợp và xác định tính chất vi nang được tạo thành từ quá trình đồng keo tụ giữa gum arabic và chitosan tải sorafenib = Preparation and characterization of sorafenib-loaded gum arabic-chitosan complex coacervationen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv465V20S1122022132.pdf502.81 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.