Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65425
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thanh Dũng
dc.date.accessioned2023-12-27T02:09:39Z-
dc.date.available2023-12-27T02:09:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350763en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65425-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2022 - no.11 - tr.1799-1807 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleSử dụng phân tử cucurbit[8]uril trong việc cảm ứng sự dimer của protein CFP/YFP = Using cucurbit[8]uril to create dimerization of protein CFP/YFPen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv138V19S1120221799.pdf640.38 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.