Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65398
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Hà Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Châu Anh
dc.contributor.authorTrần, Thị Nguyệt
dc.date.accessioned2023-12-27T02:08:13Z-
dc.date.available2023-12-27T02:08:13Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350720en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65398-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2022 - no.9 - tr.1508-1517 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleẢnh hưởng của thời gian thu hái và phương pháp bảo quản đến chất lượng sâm bố chính (Abelmoschus sagittifolius (Kurz) Merr.) sau thu hoạch = The effects of harvest time and preservation method to abelmoschus sagittifolius (kurz) merr.) qualityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V19S920221508.pdf
  • Size : 528,22 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.