Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65393
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Dung
dc.contributor.authorLưu, Tăng Phúc Khang
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Trúc Quân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Trúc Quyên
dc.date.accessioned2023-12-27T02:08:12Z-
dc.date.available2023-12-27T02:08:12Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350717en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65393-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2022 - no.9 - tr.1472-1484 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleKhảo sát hoạt tính kháng khuẩn của dịch chiết tỏi (Allium sativum) và kinh giới (Elsholtzia ciliata) lên vi khuẩn Edwardsiella ictaluri gây bệnh trên cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = Antimicrobial activity of extracts of garlic (Allium sativum) and marjoram (Elsholtzia ciliata) against Edwardsiella ictaluri causing disease in catfish (Pangasianodon hypophthalmus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V19S920221472.pdf
  • Size : 557,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.