Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6532
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoàng Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Cường
dc.date.accessioned2023-11-08T03:19:06Z-
dc.date.available2023-11-08T03:19:06Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308243en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6532-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2019 - no.12 - tr.994-1000 - ISSN.1859-0004en
dc.subjectTạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNghiên cứu phát triển sản phẩm bột giàu beta-caroten từ quả trứng gà (Pouteria lucuma)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv262V17S122019994.pdf
  • Size : 801,81 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.