Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Cương
dc.contributor.authorHoàng, Thanh Đức
dc.contributor.authorPhạm, Hương Quỳnh
dc.contributor.authorNguyển, Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hường
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:07:40Z-
dc.date.available2023-12-27T02:07:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348884en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65296-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.1 - tr.126-132 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleNghiên cứu xây dựng công thức sản xuất sữa thực vật dành cho người ăn kiêng từ glucomannan trong củ nưa và một số thảo dược = Study on establishment of plant-based milk formula for diet from glucomannan amorphophallus konjac and some herbalsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V58S012022126.pdf
  • Size : 536,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.