Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64753
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Kim Lý
dc.date.accessioned2023-12-27T01:56:25Z-
dc.date.available2023-12-27T01:56:25Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354879en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64753-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mội - 2022 - no.01 - tr.79-86 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mộien
dc.titleKhảo sát thành phần hoá học thực vật của hạt xay nhung Dialium cochinchinensis pierre = Investigation of phytochemical from seed of dialium cochinchinensis pierreen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv512S022022079.pdf402.37 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Jan 14, 2025

Download(s)

3
checked on Jan 14, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.