Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6469
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Huỳnh Dũng Tâm
dc.contributor.authorDương, Xuân Chữ
dc.contributor.authorTrần, Mạnh Hùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hiền
dc.date.accessioned2023-11-08T03:18:45Z-
dc.date.available2023-11-08T03:18:45Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308187en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6469-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY dược học Cần Thơ - 2019 - no.18 - ISSN.2345-1210en
dc.subjectY dược học Cần Thơen
dc.titleTương tác giữa nước ép bưởi chùm và thuốc: Cơ chế và biện pháp kiểm soáten
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv482S182019030.pdf487.73 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 10

1
checked on Jan 7, 2025

Download(s)

19
checked on Jan 7, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.