Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khánh Thùy Linh
dc.date.accessioned2023-11-08T03:18:44Z-
dc.date.available2023-11-08T03:18:44Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308185en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6467-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY dược học Cần Thơ - 2019 - no.18 - ISSN.2345-1210en
dc.subjectY dược học Cần Thơen
dc.titleHàm lượng phenolic tổng, flavonoid tổng và tác dụng chống oxy hóa của một số loại rau xanh trên địa bàn thành phố Huếen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv482S182019028.pdf
  • Size : 678,45 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.