Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64267
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Thanh Uyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hậu
dc.contributor.authorMai, Quang Huỳnh Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Nhựt Hoa
dc.contributor.authorLê, Thị Kha Nguyên
dc.date.accessioned2023-12-27T01:03:53Z-
dc.date.available2023-12-27T01:03:53Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351000en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64267-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.CD3 - tr.61-68 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleTỉ lệ mẫn cảm thức ăn ở trẻ có xét nghiệm IgE đặc hiệu, tại Phòng khám dinh dưỡng, Bệnh viện Nhi đồng 2 = Prevalence of food sensitization in children with specific IgE test at Department of nutrition, Nhi Dong 2 hospitalen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V519SCD32022061.pdf414.37 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.