Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Tấn Thiện
dc.contributor.authorHuỳnh, Lê Đạt
dc.contributor.authorHuỳnh, Văn Tiền
dc.contributor.authorNgô, Thanh Phong
dc.contributor.authorBùi, Thế Vinh
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:25Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:25Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353720en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63978-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.21 - tr.388-397 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleXác định hoạt tính chống oxy hóa và khả năng kháng khuẩn của chất chiết xuất giàu anthocyanin từ khoai lang tím ipomoea batatas (L.) Lam = Determining he antioxidant and antibacterial activities on foodborne pathogens of anthocyanin-rich extracts from purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S212022388.pdf
  • Size : 1,98 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.