Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63827
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Thu Hoài
dc.contributor.authorVũ, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-27T00:59:37Z-
dc.date.available2023-12-27T00:59:37Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353342en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63827-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.19 - tr.174-180 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát và đánh giá thực trạng công tác quản lý An toàn thực phẩm tại các cơ sở dịch vụ ăn uống trên địa bàn thành phố Lào Cai = Surveying and assessing the current food safety management at food service establishments in Lao Cai cityen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S192022174.pdf846.57 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.