Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Phương
dc.date.accessioned2023-12-27T00:59:15Z-
dc.date.available2023-12-27T00:59:15Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353211en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63759-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học thương mại - 2022 - no.172 - tr.102-116 - ISSN.1859-3666en
dc.subjectTạp chí Khoa học thương mạien
dc.titleCác yếu tố ảnh hưởng đến ý định sản xuất theo hướng an toàn thực phẩm tại trang trại của các hộ chăn nuôi bò sữa trên địa bàn một số tỉnh miền Bắc, Việt Nam = Factors affecting the intention to produce food in the direction of food safety on dairy farms of farmers in northern provinces, Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv286S1722022102.pdf
  • Size : 1,28 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.