Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63759
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Phương
dc.date.accessioned2023-12-27T00:59:15Z-
dc.date.available2023-12-27T00:59:15Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353211en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63759-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học thương mại - 2022 - no.172 - tr.102-116 - ISSN.1859-3666en
dc.subjectTạp chí Khoa học thương mạien
dc.titleCác yếu tố ảnh hưởng đến ý định sản xuất theo hướng an toàn thực phẩm tại trang trại của các hộ chăn nuôi bò sữa trên địa bàn một số tỉnh miền Bắc, Việt Nam = Factors affecting the intention to produce food in the direction of food safety on dairy farms of farmers in northern provinces, Vietnamen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv286S1722022102.pdf1.28 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.