Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Phương Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Phương Liên
dc.contributor.authorĐỗ, Thị An Nhiên
dc.contributor.authorTrương, Cảnh Minh Thư
dc.contributor.authorĐoàn, Bảo Minh Quân
dc.contributor.authorVũ, Thị Bích Huyền
dc.contributor.authorPhạm, Thị Phước
dc.date.accessioned2023-12-27T00:57:52Z-
dc.date.available2023-12-27T00:57:52Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352658en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63501-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.DB1 - tr.490-499 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKhảo sát sự hài lòng người bệnh nội trú về chất lượng suất ăn và dịch vụ cung cấp suất ăn tại Bệnh viện Truyền máu Huyết học = Evaluation of food quality and food services by the patients – Blood transfusion and hematology hospitalen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V520SDB12022490.pdf
  • Size : 655,99 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.