Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63350
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Đức Thắng
dc.contributor.authorTạ, Thu Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Đắc Bình Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Lam
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Bắc
dc.contributor.authorPhạm, Văn Ngân
dc.contributor.authorĐinh, Thị Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-26T09:27:07Z-
dc.date.available2023-12-26T09:27:07Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351344en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63350-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.17 - tr.60 - 67 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của độ chín thu hái đến chất lượng quả Thanh mai (Myrica esculenta) bảo quản bằng công nghệ Hyokan = Effects of harvest ripeness on Myrica esculenta fruit quality storage by Hyokan technologyen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S172022060.pdf1.25 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.