Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Đức Thắng
dc.contributor.authorTạ, Thu Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Đắc Bình Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Lam
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Bắc
dc.contributor.authorPhạm, Văn Ngân
dc.contributor.authorĐinh, Thị Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-26T09:27:07Z-
dc.date.available2023-12-26T09:27:07Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351344en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63350-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.17 - tr.60 - 67 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của độ chín thu hái đến chất lượng quả Thanh mai (Myrica esculenta) bảo quản bằng công nghệ Hyokan = Effects of harvest ripeness on Myrica esculenta fruit quality storage by Hyokan technologyen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S172022060.pdf
  • Size : 1,25 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.