Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Công Thuận
dc.contributor.authorHuỳnh, Hoàng Nam
dc.date.accessioned2023-12-26T09:27:05Z-
dc.date.available2023-12-26T09:27:05Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351347en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63346-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.17 - tr.86 - 91 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu khả năng sinh khí CH4 từ ủ yếm khí rác thực phẩm = Study on CH4 production from anaerobic fermentation for food garbageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S172022086.pdf
  • Size : 878,08 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.