Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63241
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Nga
dc.date.accessioned2023-12-26T09:26:31Z-
dc.date.available2023-12-26T09:26:31Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351228en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63241-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTừ điển học & Bách khoa thư - 2022 - no.05 - tr.58 - 62 - ISSN.1859 - 3135en
dc.subjectTừ điển học & Bách khoa thưen
dc.titleNghiên cứu biên soạn từ điển bách khoa các từ ngữ thuộc lĩnh vực ẩm thực gốc Pháp trong tiếng Việt = Research and compile an encyclopedia of French culinary terms in Vietnameseen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv517S052022058.pdf495.79 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Jan 8, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 8, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.