Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63197
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Liên Thương
dc.contributor.authorLý, Hà My
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Chánh
dc.contributor.authorNguyễn, Đăng Khoa
dc.date.accessioned2023-12-26T09:26:15Z-
dc.date.available2023-12-26T09:26:15Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354861en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63197-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mội - 2022 - no.01 - tr.79-85 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mộien
dc.titleKhảo sát quy trình chiết quả thể nấm đông trùng hạ thảo cho hàm lượng cordycepin tối ưu = Investigating the extraction condition of fruiting body of cordyceps militaris for the optimal content of cordycepinen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv512S012022079.pdf472.87 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

18
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.