Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63124
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVi, Thị Hằng
dc.contributor.authorMa, Văn Duy
dc.contributor.authorĐào, Minh Lệ
dc.contributor.authorLã, Văn Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Huy
dc.contributor.authorTrương, Thanh Tùng
dc.contributor.authorTrần, Văn Tiến
dc.contributor.authorTrần, Văn Định
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Dũng
dc.date.accessioned2023-12-26T09:25:49Z-
dc.date.available2023-12-26T09:25:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350703en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63124-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.12B - tr.65 - 68 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleXác định hàm lượng protein và lipit thô tổng số ở một số giống đậu tương = Determination of total protein and lipid contents in some soybean varietiesen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S12B2022065.pdf1.42 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

52
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.