Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVi, Thị Hằng
dc.contributor.authorMa, Văn Duy
dc.contributor.authorĐào, Minh Lệ
dc.contributor.authorLã, Văn Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Huy
dc.contributor.authorTrương, Thanh Tùng
dc.contributor.authorTrần, Văn Tiến
dc.contributor.authorTrần, Văn Định
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Dũng
dc.date.accessioned2023-12-26T09:25:49Z-
dc.date.available2023-12-26T09:25:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350703en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63124-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.12B - tr.65 - 68 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleXác định hàm lượng protein và lipit thô tổng số ở một số giống đậu tương = Determination of total protein and lipid contents in some soybean varietiesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S12B2022065.pdf
  • Size : 1,42 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.