Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khánh Vân
dc.contributor.authorVũ, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorPhạm, Thị Kim Yến
dc.contributor.authorHoàng, Thị Âu
dc.contributor.authorPhạm, Doãn Lân
dc.contributor.authorLưu, Quang Minh
dc.date.accessioned2023-12-26T09:25:48Z-
dc.date.available2023-12-26T09:25:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350701en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63121-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.12B - tr.54 - 59 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp thủy tinh hóa và giai đoạn phát triển của phôi đến hiệu quả bảo quản lạnh phôi bò sản xuất in vitro tại Việt Nam = Influence of the method of vitrification and developmental stages of embryos on cryopreservation efficiency of in vitro bovine embryos produced in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S12B2022054.pdf
  • Size : 795,23 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.