Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6299
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhùng, Thế Tài
dc.contributor.authorTrương, Thị Thùy Dương
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền Trang
dc.date.accessioned2023-11-08T03:07:29Z-
dc.date.available2023-11-08T03:07:29Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307712en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6299-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.123-129 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleKiến thức, thực hành về an toàn vệ sinh thực phẩm của người kinh doanh thực phẩm tươi sống tại chợ Bắc Quang, huyện Bắc Quang, tỉnh Hà Giangen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv417S502019123.pdf373.64 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Jan 10, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 10, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.