Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Công Oánh | |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Mai Hiên | |
dc.contributor.author | Phạm, Kim Đăng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:24:40Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:24:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350403 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62935 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.282 - tr.44 - 49 - ISSN.1859-476X | en |
dc.subject | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | en |
dc.title | Ảnh hưởng của bổ sung chế phẩm Max2slive vào khẩu phần ăn đến khả năng sinh trưởng và chất lượng thịt lợn = Effect of dietary supplementation of Max2SLive herb on growth and pork quality | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.