Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62822
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Bé Tư | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Kỳ | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Như Điền | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Mạnh | |
dc.contributor.author | Trần, In Đô | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mộng Thủy | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mộng Ngọc | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Hồng Thanh | |
dc.contributor.author | Chung, Chương Quốc Khang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Lộc Hiền | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:19:29Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:19:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350299 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62822 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.07 - tr.19 - 27 - ISSN.1859 - 1558 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Đánh giá hình thái nông học, chất lượng và nhận diện gen quy định hàm lượng amylose, hương thơm của bộ giống lúa địa phương = Evaluation of agromorphological characteristics, grain quality and identification of genes conferring amylose content and aroma of local rice collection | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv490S072022019.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.