Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62629
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Lan
dc.contributor.authorTrần, Hồng Vân
dc.date.accessioned2023-12-26T09:18:36Z-
dc.date.available2023-12-26T09:18:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354091en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62629-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.24 - tr.366-371 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleCác nhân tố ảnh hưởng đến vận dụng kế toán quản trị tại các doanh nghiệp chế biến thực phẩm trên địa bàn thành phố Hồ Chí Minh = Factors affeecting the application of management accounting in food processing enterprises located in Ho Chi Minh Cityen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S242022366.pdf745.85 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.