Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62629
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Lan
dc.contributor.authorTrần, Hồng Vân
dc.date.accessioned2023-12-26T09:18:36Z-
dc.date.available2023-12-26T09:18:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354091en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62629-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.24 - tr.366-371 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleCác nhân tố ảnh hưởng đến vận dụng kế toán quản trị tại các doanh nghiệp chế biến thực phẩm trên địa bàn thành phố Hồ Chí Minh = Factors affeecting the application of management accounting in food processing enterprises located in Ho Chi Minh Cityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S242022366.pdf
  • Size : 745,85 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.