Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62552
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Như Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Duy
dc.date.accessioned2023-12-26T09:18:15Z-
dc.date.available2023-12-26T09:18:15Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354024en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62552-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.23 - tr.421-426 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu hoạt tính chống oxy hóa và đặc tính probiotics của trà kombucha lên men bằng táo đỏ và lá trà đen = A study on antioxidants activities and characteristic probiotics of ziziphus jujuba and black tea kombuchaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S232022421.pdf637.74 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

20
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.