Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62462
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thiện Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Trai
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hà
dc.date.accessioned2023-12-26T09:17:49Z-
dc.date.available2023-12-26T09:17:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353927en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62462-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.22 - tr.374-381 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleĐánh giá sự ảnh hưởng của phương pháp sấy thăng hoa và khả năng ly trích Cordycepin và Adenosine từ nấm đông trùng hạ thảo (Cordyceps Militaris') bằng dung môi nước = Analyzing the factors affecting the freeze-dried extraction method and the extraction of Cordycepin and Adenosine from Cordyceps Fungi (Cordyceps militaris) by using wateren
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S222022374.pdf1.14 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

17
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.