Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thiện Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Trai
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hà
dc.date.accessioned2023-12-26T09:17:49Z-
dc.date.available2023-12-26T09:17:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353927en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62462-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.22 - tr.374-381 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleĐánh giá sự ảnh hưởng của phương pháp sấy thăng hoa và khả năng ly trích Cordycepin và Adenosine từ nấm đông trùng hạ thảo (Cordyceps Militaris') bằng dung môi nước = Analyzing the factors affecting the freeze-dried extraction method and the extraction of Cordycepin and Adenosine from Cordyceps Fungi (Cordyceps militaris) by using wateren
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S222022374.pdf
  • Size : 1,14 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.