Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Tường An
dc.contributor.authorLữ, Thị Hà
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết
dc.contributor.authorTrần, Bội An
dc.date.accessioned2023-12-26T09:17:48Z-
dc.date.available2023-12-26T09:17:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353922en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62458-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.22 - tr.360-367 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến hiệu suất dầu dừa thu được bằng phương pháp enzyme cố định = Analyzing some factors affecting the coconut oil efficiency extraction by using the immobilized enzymes methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S222022360.pdf
  • Size : 1,03 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.