Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Kim Phụng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Nhung
dc.contributor.authorNguyễn, Trần Kim Tiền
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Phương
dc.contributor.authorBùi, Quang Minh
dc.contributor.authorLê, Minh Tuấn
dc.date.accessioned2023-12-26T09:13:40Z-
dc.date.available2023-12-26T09:13:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331286en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62188-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.01B - tr.5 - 9 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleXác định hàm lượng Piperin trong hồ tiêu ở tỉnh Kon Tum bằng phương pháp quang phổ hấp thụ phân tử UV-Vis = Determination of Piperine contents in pepper in Kon Tum province by UV-Vis spectroscopy methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S01B2022005.pdf
  • Size : 877,71 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.