Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Hà
dc.contributor.authorĐỗ, Quang Giám
dc.contributor.authorTrần, Quang Trung
dc.date.accessioned2023-12-26T09:13:05Z-
dc.date.available2023-12-26T09:13:05Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334162en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62082-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.4 - tr.518-527 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNghiên cứu nhu cầu tiêu dùng thịt lợn an toàn sinh học tại Việt Nam: Lý luận và thực tiễn = Research on demand for biosafety pork in Vietnam: Theorical and practical issuesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S042022518.pdf
  • Size : 1,13 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.