Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61853
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Loan
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Chinh
dc.contributor.authorLâm, Vĩnh Niên
dc.date.accessioned2023-12-26T08:48:05Z-
dc.date.available2023-12-26T08:48:05Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334408en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61853-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.74-79 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleTỉ lệ đái tháo đường và tăng đường huyết lúc đói ở người ăn chay trường và các yếu tố liên quan = Incidence of diabetes and high fasting blood sugar in vegetarians and related factorsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V510S22022074.pdf317.93 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.