Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61769
Title: Các yếu tố ảnh hưởng đến tính chất vi cầu xốp điều chế bằng phương pháp bốc hơi dung môi: Một nghiên cứu theo thiết kế thực nghiệm = Effect of formulation parameters on porous microsphere prepared by emulsification - solvent evaporation method: Experimental design
Authors: Lê, Minh Quân
Nguyễn, Công Phi
Lê, Quan Nghiệm
Keywords: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.84-89 - ISSN.1859-1868
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334323
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61769
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V510S12022084.pdf483.29 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.