Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61769
Title: | Các yếu tố ảnh hưởng đến tính chất vi cầu xốp điều chế bằng phương pháp bốc hơi dung môi: Một nghiên cứu theo thiết kế thực nghiệm = Effect of formulation parameters on porous microsphere prepared by emulsification - solvent evaporation method: Experimental design | Authors: | Lê, Minh Quân Nguyễn, Công Phi Lê, Quan Nghiệm |
Keywords: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.84-89 - ISSN.1859-1868 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334323 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61769 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv46V510S12022084.pdf | 483.29 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.