Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6115
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Thị Ngọc Thủy
dc.contributor.authorTrương, Hồng Sơn
dc.contributor.authorNinh, Thị Nhungl Nguyễn Thị Hà My
dc.date.accessioned2023-11-08T03:06:44Z-
dc.date.available2023-11-08T03:06:44Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304797en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6115-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.57-62 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleThực trạng điều kiện an toàn thực phẩm các cơ sở sản xuất rượu thủ công tại xã vũ tiến, huyện Vũ Thư, tỉnh Thái Bìnhen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv417S502019057.pdf472.01 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.