Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Thị Ngọc Thủy
dc.contributor.authorTrương, Hồng Sơn
dc.contributor.authorNinh, Thị Nhungl Nguyễn Thị Hà My
dc.date.accessioned2023-11-08T03:06:44Z-
dc.date.available2023-11-08T03:06:44Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304797en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6115-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.57-62 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleThực trạng điều kiện an toàn thực phẩm các cơ sở sản xuất rượu thủ công tại xã vũ tiến, huyện Vũ Thư, tỉnh Thái Bìnhen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv417S502019057.pdf
  • Size : 472,01 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.