Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60613
Title: Đánh giá tiềm năng phụ phẩm từ trái ngô (lõi và vỏ) và sử dụng làm thức ăn nuôi bò thịt tại huyện Ea Kar, tỉnh Đắk Lắk = Evaluating the potential of corn’s by-products (cobs and husks) used as feed for beef cattle in Ea Kar district, Dak Lak province
Authors: Ngô, Thị Kim Chi
Mai, Thị Xoan
Hoàng, Công Nhiên
Keywords: Khoa học (Đại học Tây Nguyên)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Tây Nguyên) - 2022 - no.52 - tr.12-19 - ISSN.1859-4611
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336416
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60613
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv424S522022012.pdf743.93 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.