Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60613
Title: | Đánh giá tiềm năng phụ phẩm từ trái ngô (lõi và vỏ) và sử dụng làm thức ăn nuôi bò thịt tại huyện Ea Kar, tỉnh Đắk Lắk = Evaluating the potential of corn’s by-products (cobs and husks) used as feed for beef cattle in Ea Kar district, Dak Lak province | Authors: | Ngô, Thị Kim Chi Mai, Thị Xoan Hoàng, Công Nhiên |
Keywords: | Khoa học (Đại học Tây Nguyên) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Tây Nguyên) - 2022 - no.52 - tr.12-19 - ISSN.1859-4611 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336416 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60613 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv424S522022012.pdf | 743.93 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.