Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60399
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTôn, Nguyễn Trọng Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Quỳnh Mai
dc.date.accessioned2023-12-26T07:43:37Z-
dc.date.available2023-12-26T07:43:37Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354671en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60399-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Mở TP Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.54-64 - ISSN.2734-9306en
dc.subjectKhoa học - Đại học Mở TP Hồ Chí Minhen
dc.titleVận dụng phương pháp DEMATEL đánh giá rủi ro COVID-19 tới chuỗi cung ứng thực phẩm tại Việt Nam = Applying DEMATEL method to assess COVID-19 risks to food supply chain in Vietnamen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv404V17S012020054.pdf458.3 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.