Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Như Hạ
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Anh Đào
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Duyên
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorKazufumi, Osako
dc.contributor.authorToshiaki, Ohshima
dc.date.accessioned2023-12-26T07:43:20Z-
dc.date.available2023-12-26T07:43:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335335en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60349-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.270-281 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng tỉ lệ surimi cá tra và cao chiết từ màng hạt gấc bổ sung đến chất lượng chả cá thát lát còm (Chitala chitala) = Effects of striped catfish surimi proportion and Gac seed aril extract added on quality of fish balls from clown knifefish (Chitala chitala)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S22022270.pdf
  • Size : 502,96 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.