Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60349
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Như Hạ | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Lê Anh Đào | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Duyên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Quốc Thịnh | |
dc.contributor.author | Trần, Minh Phú | |
dc.contributor.author | Kazufumi, Osako | |
dc.contributor.author | Toshiaki, Ohshima | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:43:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:43:20Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335335 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60349 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.270-281 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Ảnh hưởng tỉ lệ surimi cá tra và cao chiết từ màng hạt gấc bổ sung đến chất lượng chả cá thát lát còm (Chitala chitala) = Effects of striped catfish surimi proportion and Gac seed aril extract added on quality of fish balls from clown knifefish (Chitala chitala) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv403V58S22022270.pdf
Size : 502,96 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.