Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60195
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorTrần, Các Toàn
dc.date.accessioned2023-12-26T07:42:36Z-
dc.date.available2023-12-26T07:42:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337182en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60195-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.2779-2790 - ISSN.2588-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huếen
dc.titleẢnh hưởng của dịch chiết lá chanh (citrus aurantiifolia) và màng bao alginate đến chất lượng của cá lóc (channa striata) phi lê trong điều kiện bảo quản lạnh = The effect of lime leaves extracts combined with alginate film on the quality of snakehead fillet under cold storageen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S0120222779.pdf757.83 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.