Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Long
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thuỷ Tiên
dc.contributor.authorHoàng, Thị Diệu Hương
dc.date.accessioned2023-12-26T07:42:32Z-
dc.date.available2023-12-26T07:42:32Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337088en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60176-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.3040-3049 - ISSN.2588-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huếen
dc.titleẢnh hưởng của màng bọc nanochitosan nhằm kéo dài thời hạn sử dụng của trứng gà tươi = Study on using nanochitosan coatings for extending the shelf life of fresh eggsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V6S2202203040.pdf
  • Size : 552,94 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.