Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59771
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Bích Ngọc
dc.contributor.authorNinh, Thị Huyền
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorPhạm, Kim Đăng
dc.date.accessioned2023-12-26T07:33:45Z-
dc.date.available2023-12-26T07:33:45Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336330en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59771-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.274 - tr.19 - 26 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng lysine tiêu hóa trong khẩu phần đến năng suất và chất lượng trứng của gà ISA Brown = Effect of standardised ileal digestible lysine levels in diet on egg performance and quality of ISA Brown laying hensen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2742022019.pdf1.55 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.