Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Vinh
dc.contributor.authorTrần, Phương Nga
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Thắm
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Vân
dc.date.accessioned2023-12-26T07:27:47Z-
dc.date.available2023-12-26T07:27:47Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337112en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59228-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y dược lâm sàng 108 - 2022 - no.02 - tr.166-172 - ISSN.1859-2872en
dc.subjectTạp chí Y dược lâm sàng 108en
dc.titleĐánh giá tình trạng dinh dưỡng và một số yếu tố liên quan ở bệnh nhân đột quỵ não cấp có rối loạn nuốt tại Khoa Đột quỵ não - Bệnh viện Trung ương Quân đội 108 = Assessment of nutritional status and some factors related in acute cerebral stroke patients with swallowing disorder at the Stroke Center - 108 Military Central Hospitalen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv337V17S022022166.pdf
  • Size : 158,97 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.