Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Anh Tuấn
dc.contributor.authorLại, Mạnh Toàn
dc.contributor.authorLê, Văn Huyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoàng Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Lâm
dc.contributor.authorPhùng, Minh Đức
dc.contributor.authorPhạm, Văn Mạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Hùng
dc.contributor.authorBùi, Trọng Diễn
dc.contributor.authorNguyễn, Thông Thành
dc.date.accessioned2023-12-26T07:18:36Z-
dc.date.available2023-12-26T07:18:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352836en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58542-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2022 - no.135 - tr.42-49 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleĐộ ẩm thích hợp của thức ăn bổ sung dạng bánh cho ong ngoại (Apis mellifera) = The appropriate moisture of the caked dietary supplements for the exotic honeybees (Apis mellifera)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1352022042.pdf
  • Size : 243,43 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.