Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Văn Sỹ
dc.contributor.authorLã, Văn Kính
dc.date.accessioned2023-12-26T07:18:09Z-
dc.date.available2023-12-26T07:18:09Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352819en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58442-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2022 - no.134 - tr.71-79 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của việc sử dụng bột mỡ cá tra trong khẩu phần ăn tới năng suất gà thịt lông màu giống Lương Phượng = Effect of supplementing pangasius fat meal in the diet on the performance of color feathered broiler chickens of Luong Phuong breeden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1342022071.pdf
  • Size : 262,41 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.