Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58442
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Văn Sỹ
dc.contributor.authorLã, Văn Kính
dc.date.accessioned2023-12-26T07:18:09Z-
dc.date.available2023-12-26T07:18:09Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352819en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58442-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2022 - no.134 - tr.71-79 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của việc sử dụng bột mỡ cá tra trong khẩu phần ăn tới năng suất gà thịt lông màu giống Lương Phượng = Effect of supplementing pangasius fat meal in the diet on the performance of color feathered broiler chickens of Luong Phuong breeden
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1342022071.pdf262.41 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.