Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5837
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phương Nam
dc.contributor.authorNguyễn, Viết Hưng
dc.date.accessioned2023-11-08T02:57:21Z-
dc.date.available2023-11-08T02:57:21Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304055en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5837-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleTỔNG QUAN VỀ ƯỚC LƯỢNG MỨC ĐỘ CẢM XÚC CỦA NGƯỜI QUA BIỂU CẢM KHUÔN MẶT VÀ HƯỚNG TIẾP CẬN DỰA TRÊN ẢNH NHIỆT = HUMAN EMOTION INTENSITY ESTIMATION: A SURVEY OF CATEGORIZATION AND TOWARDS THERMAL IMAGERYen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
46298-1465-146542-1-10-20200226.pdf1.25 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.