Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Quang Bình
dc.contributor.authorLê, Trung Thiên
dc.contributor.authorTrần, Quang Trà
dc.contributor.authorTrịnh, Ngọc Thảo Ngân
dc.date.accessioned2023-12-26T07:17:28Z-
dc.date.available2023-12-26T07:17:28Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338198en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58292-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.3 - tr.132-148 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleỨng dụng công nghệ bao màng trong bảo quản trái cây nhiệt đới = Utilization of edible coating for preservation of tropical fruitsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S32022132.pdf
  • Size : 799,7 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.