Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58235
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Đầy
dc.date.accessioned2023-12-26T07:17:09Z-
dc.date.available2023-12-26T07:17:09Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338052en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58235-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Trà Vinh) - 2022 - no.46 - tr.104-111 - ISSN.2815-6072en
dc.subjectKhoa học (Đại học Trà Vinh)en
dc.titleẢnh hưởng của việc thay thế thức ăn chế biến bằng thức ăn Lansy PL lên tăng trưởng và tỉ lệ sống ấu trùng tôm càng xanh (macrobrachium rosenbergii) = Effects of replacement of farm- made feed with Lansy PL on growth and survival rate of the giant freshwater prawn (macrobrachium rosenbergii) larvaeen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv384S462022104.pdf246.34 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.