Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57793
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Hồng Sơn
dc.contributor.authorLưu, Liên Hương
dc.contributor.authorLê, Minh Khánh
dc.contributor.authorHoàng, Hà Linh
dc.date.accessioned2023-12-26T07:11:19Z-
dc.date.available2023-12-26T07:11:19Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338977en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57793-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.300-304 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleĐậu đỗ và sức khỏe dưới góc nhìn của quy luật ngũ hành và dinh dưỡng hiện đại = Beans and health benefits according to five elements of zodiac and modern nutritionen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V515S22022300.pdf275.15 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

13
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.