Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57533
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Quyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoàng Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huyền
dc.contributor.authorBùi, Văn Oai
dc.date.accessioned2023-12-26T07:02:42Z-
dc.date.available2023-12-26T07:02:42Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337515en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57533-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Tân Trào) - 2022 - no.02 - tr.67 - 75 - ISSN.2354-1431en
dc.subjectKhoa học (Đại học Tân Trào)en
dc.titleẢnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến quá trình trích ly dầu hạt xoài = Effect of processing condition on extraction process of mango seed kernel oilen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv444S022022067.pdf1.51 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

13
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.