Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Quyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoàng Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huyền
dc.contributor.authorBùi, Văn Oai
dc.date.accessioned2023-12-26T07:02:42Z-
dc.date.available2023-12-26T07:02:42Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337515en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57533-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Tân Trào) - 2022 - no.02 - tr.67 - 75 - ISSN.2354-1431en
dc.subjectKhoa học (Đại học Tân Trào)en
dc.titleẢnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến quá trình trích ly dầu hạt xoài = Effect of processing condition on extraction process of mango seed kernel oilen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S022022067.pdf
  • Size : 1,51 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.