Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57527
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lưu, Hồng Sơn | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Vân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Xuân Phúc | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Tình | |
dc.contributor.author | Vi, Đại Lâm | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:02:41Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:02:41Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337512 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57527 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Tân Trào) - 2022 - no.02 - tr.48 - 54 - ISSN.2354-1431 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Tân Trào) | en |
dc.title | Nghiên cứu chế biến bột rau ngót ứng dụng trong sản xuất cháo ăn liền = Research on processing of sauropus androgynus powder applied in the production of instant porridge | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv444S022022048.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.