Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLã, Thanh Huyền
dc.contributor.authorTrương, Thị Thùy Dương
dc.date.accessioned2023-12-26T07:01:23Z-
dc.date.available2023-12-26T07:01:23Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339793en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57266-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.132-138 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleThực trạng kiến thức, thực hành về an toàn thực phẩm của người kinh doanh thực phẩm tươi sống tại hai chợ đầu mối của thành phố Thái Nguyên năm 2021 = The status of food safety knowledge and practice of fresh food traders at two wholesale markets of Thai Nguyen city in 2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V516S12022132.pdf
  • Size : 411,8 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.