Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5711
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Trí Nhựt | |
dc.contributor.author | Đào, Tấn Phát | |
dc.contributor.author | Trần, Thiện Hiền | |
dc.contributor.author | Lâm, Trí Đức | |
dc.contributor.author | Phạm, Văn Thịnh | |
dc.contributor.author | Trần, Bùi Phúc | |
dc.contributor.author | Mai, Huỳnh Cang | |
dc.date.accessioned | 2023-11-06T09:11:12Z | - |
dc.date.available | 2023-11-06T09:11:12Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302150 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5711 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | en |
dc.title | Đánh giá hàm lượng anthocyanins và hoạt tính kháng oxi hóa của cao chiết từ các loại rau củ, quả và hoa = Evaluate anthocyanins content and antioxidant activity of extract from fruits, vegetables and flowers in Vietnam | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
50014-1141-153732-1-10-20200807.pdf | 889.94 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.