Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Trí Nhựt
dc.contributor.authorĐào, Tấn Phát
dc.contributor.authorTrần, Thiện Hiền
dc.contributor.authorLâm, Trí Đức
dc.contributor.authorPhạm, Văn Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Bùi Phúc
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.date.accessioned2023-11-06T09:11:12Z-
dc.date.available2023-11-06T09:11:12Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302150en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5711-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleĐánh giá hàm lượng anthocyanins và hoạt tính kháng oxi hóa của cao chiết từ các loại rau củ, quả và hoa = Evaluate anthocyanins content and antioxidant activity of extract from fruits, vegetables and flowers in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50014-1141-153732-1-10-20200807.pdf
  • Size : 889,94 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.